биозона, биозона люлин, център биозона
АРТ Ателие "Колелото" ВСЕКИ ПОНЕДЕЛНИК от 9:00 до 12:00

Заниманията са от 9.00 до 12.00 ч и се провеждат под вещото ръководство на арт терапевт. Включват не само рисуване, а много и разнообразни начини за изява чрез изкуство. От родителите се изисква да подсигурят удобни дрешки, подходящи за мацане :)

Рисуване За деца Подсигурени материали Вход: 9лв.
биозона, биозона люлин, център биозона
АРТ Ателие "Колелото" ВСЕКИ ПОНЕДЕЛНИК от 18:30 до 20:30

Рисуването е приключение, общуване, хоби и терапия едновременно, но заедно с това един от най-радостните начини да се учим. Учим се да разбираме живота и себе си, да се изразяваме свободно и естествено, да откриваме красотата на всичко съществуващо.

Рисуване За големи Подсигурени материали Вход: 9лв.
биозона, биозона люлин, център биозона
Йога за деца ВСЕКИ ПОНЕДЕЛНИК от 18:00

Йога е забавен начин за децата да развият важни умения, да изградят у себе си двигателна култура, култура на хранене, дишане и добра основна ценностна система. Практикувайки йога, децата растат по-уверени, ясно мислещи и осъзнати.

Йога За деца Вход: 4лв.

Научете повече
биозона, биозона люлин, център биозона
Йога за всеки ВСЯКА СРЯДА от 18:30

Йога има пет опорни точки: Упражнения (асани) - тялото ни е предназначено да се движи и да се упражнява. Ако начинът ни на живот не осигурява достатъчно движение на мускулите и ставите с времето се появяват болести и дискомфорт... още

Йога За всеки Вход: 6лв.

Научете повече
Kвантов Анализатор

Квантовият Анализатор интегрира в себе си медицина, био-информатика, електроинженерство и други съвременни науки. Диагностика на здравословното състояние на организма с високотехнологичния апарат "Квантов Анализатор" можете да извършите всеки работен ден от 9:00 до 18:30ч.

Цялостна диагностика За всички възрасти Цена: 25лв.

Научете повече
биозона, биозона люлин, център биозона
Детоксикация За всички възрасти Цена: 14лв./30мин.