• alt text

Терапевт: Румен Лозанов

За записвания: 0878 210 508;

Адрес: жк Люлин 8, ул. Годеч 38


РЕДЖУВАНС

ЕСТЕСТВЕНИЯТ МЕТОД ЗА ЛИФТИНГ НА ВАШЕТО ЛИЦЕ

Ефектът от Реджуванс на физическо ниво е сравними с оперативния лифтинг на лицето, но без рисковете от странични ефекти, с които последният е свързан. Реджуванс винаги има естетически ефект, като степента на подобренията зависи от възрастта на клиента, здравословното му състояние, качеството на кожата, дълбочината на бръчките на лицето и физиологичното му състояние.

Препоръчително е да се направи серия от шест сеанса с два-три дни пауза между тях, като ефектът ще се забележи още след първия сеанс: повърхностните бръчки ще изчезнат, а дълбоките ще се смекчат, мускулите на лицето ще възвърнат тонуса си, кожата ще стане по-сияйна и свежа. При всеки сеанс основно ще се обработват в последователен ред всички структури, участващи в изражението на лицето (съединителната тъкан, мускулите на лицето, шията и деколтето), като подобренията ще проличават системно и с нарастващ ефект.

Препоръчителните сеанси за поддрържане (веднъж месечно или на два месеца) не само ще запазят постигнатия положителен резултат, но и ще го увеличат. Наред с естетическия ефект, техниката Реджуванс има и дълбоко релаксиращо въздействие върху цялото тяло. След сеанс от 45 минути, ние ще се чувствами и ще изглеждаме като че сме спали дълбок сън цяла нощ.

Представените снимки са направени през първия ден на курса, след като движенията от първия „Реджуванс” сеанс са били приложени единствено върху дястната страна на лицето: