• alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text

Откривател: д-р Нона Кухина

КАТАЛОГ с продукти


Уникален набор от продукти за Вашето здраве!

Козметика от д-р Нона

Освен прекрасното козметично въздействие, благодарение на съдържащия се в тях Биоорганоминерален комплекс на Мъртво море - кремовете, маските, шампоаните, лосионите, солите и хранителните добавки на DR Nona стимулират имунната система, подобряват тонуса и самочувствието и спомагат решаването на редица здравословни проблеми.
Биоорганоминералният комплекс на Мъртво море е „Ноу Хау” на компанията и научно откритие на екип от учени в клиника „Леном” Израел, ръководен от д-р Нона Кухина, световно признат учен и лекар и основателка на фирмата през 1994 година. В неговия състав влиза архибактерията на Мъртво море - най-древната клетка на Земята, чието въздействие върху организма е сходно с това на стволовите клетки.
Стволовите клетки на свой ред се явяват като своебразна „ремонтна бригада в организма”, която се устремява към проблемната зона, заемайки мястото на болните и увредени клетки на съответния орган или тъкан.

За мен

Всеки бизнес не трябва да започва само с голи сметки, а с приказни мечти способни да увлекат милиони.
Личната съдба на Нона е такава приказка. Приказен разказ за това, как малкото слабичко момиче е победило смъртта. Имате ли вяра, Вие ще победите.

Днес доктор Нона е сериозен учен, доктор, академик в Руската Академия по естествени науки, академик в Ню-Йоркската Академия за технологични и обществени науки, личност оглавяваща научно-изследователската лаборатория“Леном” в Израел, автор на повече от 40 научни разработки, представени на международни симпозиуми, и не на последно място за всички изброени до тук заслуги удостоена в Израел с титлата “Жена на 2000 година”.

През 2004 годиня тя е наградена със “Златен медал” на „Руския фонд на Мира”. Лични поздравления за работа си е получила от Президента и Първата дама на САЩ Джордж и Лора Буш, кметът на Ню-Йорк г-н Майкъл Блумберг, сенатор Хилари Клинтън, сенатор Карл Крюгер и другие официални лица.

Научното откритие биоорганоминерален комплекс, който се явява комбинация от биокомпонента (архибактерия), екстракти от растения и минерали на Мъртво Море, стана крайъгълен камък на компания, носеща нейното име. “Dr.Nona International” Ltd е основана в Израел и в нея са разработени повече от 50 продукта, които се продават по целия свяг. В процес на създаване са нови продукти, които се основават на философията “Dr.Nona”: помогни на хората да намерят пътя към най-доброто, към по-здрав и продължителен живот.